Hart voor Kerk aan Zee

Geniet vandaag én morgen van alle bijzondere activiteiten van Kerk aan Zee

 

Kerk aan Zee neemt in Muiderberg een bijzondere plek in: een historisch monument op de berg, grenzend aan het bos en uitkijkend over de voormalige Zuiderzee. Het kent diverse functies: van concertzaal tot expositieruimte, van vierplaats voor feesten tot gedenkplaats in dagen van rouw. De begraafplaats is voor velen een toevluchtsoord en wordt momenteel verduurzaamd. Tijdens ‘Kerk Open’ kan de toren worden beklommen.

Uw steun is nodig

Een boom kan natuurlijk alleen vruchten dragen als de wortels ook voldoende voeding krijgen, daarom zijn ze ook afgebeeld. De voeding van de Kerk-aan-Zee-boom bestaat uit maandelijkse/jaarlijkse giften van de leden van Kerk aan Zee en van mensen die participeren in de afgebeelde activiteiten. De groep mensen die we bereiken is de afgelopen jaren gelukkig aanmerkelijk groter geworden mede als gevolg van veel vernieuwende activiteiten. Maar om Kerk aan Zee als bijzondere plek in stand te houden, hebben wij meer structurele financiële ondersteuning nodig! Wij doen een beroep op u, als u zich op enigerlei wijze betrokken voelt bij Kerk aan Zee, om een maandelijkse of jaarlijkse gift te doen.

Zo wordt u donateur

  • Maak direct uw bijdrage over of klik op de banner hierboven
  • Stuur een mail aan scriba@kerkaanzee.nl
  • Download onze folder Hart voor Kerk aan Zee. Deze bevat een machtigingsformulier. Vul dit in en geef het aan een van onze vrijwilligers, doe het in het offerblok of stuur het aan Kerk aan Zee, Populierenlaan 2b, 1399 GS Muiderberg.
  • Als u een eenmalige bijdrage wilt doen, kunt u uw gift ook direct op de bankrekening van Kerk aan Zee storten. Protestantse Gemeente te Muiderberg: NL84 RABO 0343 1092 71. O.v.v. Hart voor Kerk aan Zee.

Bijvoorbaat dankt voor uw gift!

Activiteiten van Kerk aan Zee op een rij

Lichtjes in het donker
♥ Concert aan Zee
♥ Trouwen
♥ Voedselbank
♥ Kerk Open
♥ Bijbelkring
♥ Kunstexposities
♥ Kerstzangavond
♥ Preek van de Leek
♥ Kledinginzamelen
♥ Vieringen
♥ Coffe to Stay
♥ Verhalen aan Zee
♥ Begraven
♥ Meditatie
♥ Lichtjestocht
♥ Rituelen aan Zee
♥ Dineren met bezinning
♥ Palmpasen
♥ Bloemengroet