Rituelen aan Zee

Rituelen laten ons stil staan bij belangrijke momenten in het leven. Zoals Kerst en Pasen, het aangaan van een levensverbintenis, het welkom van een kind of een afscheid van een dierbare. Rituelen lenen zich uitstekend om zulke momenten eigentijds vorm te geven. Ze helpen ons te verbinden met elkaar en met het grotere geheel waar we deel van uitmaken.
Rituelen geven een ritme aan de week. Er klinken liederen en teksten als inspiratie en we gaan in op de actualiteit, die we betrekken op de levens van gewone mensen. Bij Kerk aan Zee bieden wij ook rituelen die voor het hele dorp mogelijk hun waarden hebben, zoals Palmpasen, Kerstspel met de kinderen en Lichtjes in het donker (Allerzielen).

Hiernaast vindt u activiteiten van Rituelen aan Zee

Logo-rituelen-aan-zee

Recent nieuws Rituelen aan Zee

Lied van de maand

| Kerk aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
Vanaf 10 maart tot en met 7 april – is lied 544 het lied van de maand. In Februari was dit lied529 . Hier kunt u het lied beluisterenLied 529 (meer…)

Dineren met Bezinning aan Zee

| Bezinning aan Zee, Kerk aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
Een avond met drie gangen heerlijk vegetarisch eten, verzorgd door Tavolare uit Muiderberg, met zinvolle gesprekken over een thema (zie bijlage). Dineren met Bezinning is een initiatief van Pionieren vanuit…

3e editie “Lichtjes in het donker aan Zee”

| Bezinning aan Zee, Kids aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
Op vrijdagavond 2 november a.s. om 19.30 uur tot 21.00 uur zal voor de derde keer “Lichtjes in het donker aan Zee” plaatsvinden in Kerk aan Zee. Een toegankelijk ritueel voor iedereen…