Rituelen aan Zee

Rituelen laten ons stil staan bij belangrijke momenten in het leven. Zoals Kerst en Pasen, het aangaan van een levensverbintenis, het welkom van een kind of een afscheid van een dierbare. Rituelen lenen zich uitstekend om zulke momenten eigentijds vorm te geven. Ze helpen ons te verbinden met elkaar en met het grotere geheel waar we deel van uitmaken.
Rituelen geven een ritme aan de week. Er klinken liederen en teksten als inspiratie en we gaan in op de actualiteit, die we betrekken op de levens van gewone mensen. Bij Kerk aan Zee bieden wij ook rituelen die voor het hele dorp mogelijk hun waarden hebben, zoals Palmpasen, Kerstspel met de kinderen en Lichtjes in het donker (Allerzielen).

Hiernaast vindt u activiteiten van Rituelen aan Zee

Logo-rituelen-aan-zee

Recent nieuws Rituelen aan Zee

Mediteren in Muiderberg start na de zomer ook een beginnerscursus

| Bezinning aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
‘Mediteren in Muiderberg’ organiseert elke week op woensdag een meditatie-avond in Muiderberg. Elke twee weken een open-avond met in de tussenliggende week een meditatie-cursus voor mensen die willen beginnen met…

Mediteren in het OC om de 2 weken olv Eric Goossens

| Bezinning aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
Het mag weer! We gaan vanaf 2 juni iedere twee weken weer live mediteren in het Ontmoetingscentrum 'de Steeg', Populierenlaan 2B te Muiderberg. Aanvang 20.00 uur en inloop 19.45 uur. Zoals…

Alle activiteiten rondom Pasen online te volgen

| Bezinning aan Zee, Kerk aan Zee, Rituelen aan Zee, Vieringen Kerk aan Zee | No Comments
PalmPasen stokken maken kan als u uw kinderen/kleinkinderen opgeeft bij charlottevanbree@hotmail.com Alle vieringen zullen livestream te volgen zijn. Zie nieuwsbrief, agenda en banner.