Rituelen aan Zee

Rituelen laten ons stil staan bij belangrijke momenten in het leven. Zoals Kerst en Pasen, het aangaan van een levensverbintenis, het welkom van een kind of een afscheid van een dierbare. Rituelen lenen zich uitstekend om zulke momenten eigentijds vorm te geven. Ze helpen ons te verbinden met elkaar en met het grotere geheel waar we deel van uitmaken.
Rituelen geven een ritme aan de week. Er klinken liederen en teksten als inspiratie en we gaan in op de actualiteit, die we betrekken op de levens van gewone mensen. Bij Kerk aan Zee bieden wij ook rituelen die voor het hele dorp mogelijk hun waarden hebben, zoals Palmpasen, Kerstspel met de kinderen en Lichtjes in het donker (Allerzielen).

Hiernaast vindt u activiteiten van Rituelen aan Zee

Logo-rituelen-aan-zee

Recent nieuws Rituelen aan Zee

Paasnachtdienst mmv Vincent de Lange

| Bezinning aan Zee, Rituelen aan Zee, Vieringen Kerk aan Zee | No Comments
20 april 2019 om 22.00 uur bent u van harte welkom om de paaswake viering olv Mary Bregman en mmv Vincent de Lange mee te maken. (meer…)

Palmpasenstokken versieren en optocht

| Kids aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
14 april 2019 gaan de kinderen palmpasenstokken versieren en nadien met elkaar in optocht naar de Florisberg. In 2012 ging dat zo (meer…)

Lied van de maand

| Kerk aan Zee, Rituelen aan Zee | No Comments
Vanaf 10 maart tot en met 7 april – is lied 544 het lied van de maand. In Februari was dit lied529 . Hier kunt u het lied beluisterenLied 529 (meer…)