Donderdagavond 20 februari Filmavond “Jagten

Waar:  Het  Ontmoetingscentrum “De Steeg” ,Populierenlaan 2B

Aanvang: 20.00 uur Koffie en thee vanaf 19.45 uur

De vorige filmavond in oktober ging over de film “Matterhorn” en we hebben toen oa met elkaar gesproken over vooroordelen, eenzaamheid en miscommunicatie.

De film die we donderdagavond gaan kijken heet “Jagten”. Het is een Deense film uit 2012 met in de hoofdrol Mads Mikkelsen en geregisseerd door Thomas Vinterberg. Het is een emotionele film waarin kleuterleider Lucas met heel veel plezier en overgave met zijn kleuters werkt. Tot op een gegeven moment hij door een kleuter ten onterechte wordt beschuldigd van ongewenste sexuele handelingen. Het gevolg is dat zijn leven van de ene op het andere moment in een nachtmerrie veranderd. De inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. Maar in plaats van het dorp uit te vluchten blijft de hoofdpersoon geloven dat hij de mensen om hem heen van zijn onschuld kan overtuigen. Een heel confronterende film die gaat over vals beschuldigd worden en vriendschap en vertrouwen.

Kortom een film die de moeite waard is om naar te komen kijken en na afloop over na te praten.

U bent van harte uitgenodigd!

Namens de Pastorale Kring

Paul Gastelaars

Voor uw agenda:

Wij hopen op zondag 16 maart weer een theemiddag te organiseren in het Ontmoetingscentrum. In het volgende kerkblad leest u meer hierover .

Bijbelkring 10:00 uur O.C. De Steeg

Woensdag 19 februari en vervolgens op woensdag 5 maart vindt de Bijbelkring weer plaats o.l.v. Ds. Crhristine van der End.

Florisberg zingt.

Donderdagmiddag 6 maart gaan we weer zingen in Florisberg. Het zingen begint om 3 uur; daarvoor hopen wij dat de zaal volstroomt met mensen, ook van buiten het huis.
De kelen kunnen dan gesmeerd worden met een kopje koffie of thee terwijl Hugo zich warm speelt op de piano. Iedereen is welkom.
Arend Koers en Lammert Hensbergen.

Wereldgebedsdag en sobere vastenmaaltijd

Op vrijdag 7 maart is het Wereldgebedsdag. Dit jaar samengesteld door vrouwen uit Egypte, met als thema Bron van Leven. De laatste paar jaar combineren we dit in Muiderberg met een sobere maaltijd. De maaltijd is in de Boskapel om 18.00 uur en om 19.30 is de gebedsdienst in de Kerk aan Zee. Wilt U deelnemen aan de sobere maaltijd dan graag aanmelden bij: Trudy Krook tel.271517 of Magda de Boer tel.264395