Voor de kinderen vanaf ongeveer 4 jaar is er iedere zondagmorgen kindernevendienst in de torenkamer van de kerk aan Zee. Tijdens een deel van de dienst zijn de kinderen daar bij elkaar en hebben hun eigen bijeenkomst.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het blad Kind op Zondag. Er wordt meestal een verhaal gelezen en een knutselwerkje gedaan.

Voordat de kinderen naar de torenkamer gaan is er vaak ook een klein gesprekje met de voorganger en de kinderen.

Jaarlijks worden er twee grote activiteiten georganiseerd: het kinderkerstfeest en palmpasen stokken maken.

Het kinderkerstfeest vindt plaats op eerste kerstdag in de ochtenddienst en vaak wordt er een spel opgevoerd. Diverse kinderen doen aan het spel mee en de hele dienst staat in het teken van kinderen. Zowel met de liederen als met de Bijbelteksten wordt rekening gehouden met de kinderen.

Ieder jaar maken we op palmzondag palmpasenstokken. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven. We starten met een ontbijt met elkaar waarna we de stokken gaan maken. Als de stokken klaar zijn gaan we met elkaar naar de kerk waar we in dienst de stokken laten zien..

Een paar keer per jaar is er kindercatechese voor de jeugd vanaf ongeveer 8 jaar. Door de voorganger samen met een gemeentelid wordt dit voorbereid en gedaan na de kerkdienst op zondagochtend. De inhoud varieert sterk.