Skip to main content

Actie Kerkbalans 2024 | Geef vandaag voor de kerk van Morgen

By 14 januari 2024januari 17th, 2024Actie aan Zee, Kerk aan Zee

Met deze actie vragen wij om financiƫle steun, uw vrijwillige bijdrage om het Verhaal gaande te houden in Kerk aan Zee.

Kerk aan Zee is een plek waar we God en elkaar ontmoeten. Waar we rust en bezinning vinden. Waar we naar elkaar omzien en geloof en leven met elkaar delen.
De kerk is voor ontelbaar veel gelovigen van grote betekenis! Al bijna tweeduizend jaar is de kerk een belangrijke plek voor mensen die in God geloven en het geloof met elkaar willen delen.

Ook in de toekomst willen wij dit vasthouden. Gastvrij en uitnodigend zijn voor jong en oud, voor gelovigen en voor hen die God nog niet kennen. Omkijken naar elkaar en naar mensen in de buurt die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Maar kerk zijn kost geld. Om te kunnen blijven bestaan, is uw steun daarbij onmisbaar en actie Kerkbalans, uw jaarlijkse vaste bijdrage, is de kurk waar Kerk aan Zee financieel op drijft.


Uw bedrag voor de bijdrage opgeven en overmaken:

Graag willen wij u verzoeken het onderstaande online formulier (zie de link) voor de Kerkbalans 2024 in te vullen (dit vanwege de administratie voor de penningmeester), en daarna via de bankrekening van Kerk aan Zee of door middel van de QR code uw bijdrage over te maken.

Online formulier bijdrage Kerkbalans 2024

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer
NL84 RABO 0343 109271, t.n.v. PKN Muiderberg,
onder vermelding van Kerkbalans 2024,

of via onderstaande QR code:

Na het invullen en versturen van het formulier (en het betalen van uw bijdrage door u) kan het hierna door de penningmeester van Kerk aan Zee worden verwerkt

Wij rekenen op uw bijdrage!

Teo Kuipers,
Voorzitter Kerkenraad Kerk aan Zee
 

X