Skip to main content

Blokfluitkwintet 16 januari via Livestream

Het eerste Concert aan Zee vanuit de Kerk aan Zee in Muiderberg in 2022 gaat door. Helaas zonder publiek in de kerk. De versoepelingen van de lockdown zijn bekend gemaakt: U mag vanaf vandaag weer naar de Kalverstraat en de meubelboulevard maar cultuur opsnuiven is een luxe waar u nog even op moet wachten. Geen museum, theater of concertzaal.
Wij bieden u als alternatief onze professionele Livestream: Vind troost in het online bijwonen van het concert met het unieke blokfluitkwintet Seldom Sene, samen met sopraan Klaartje van Veldhoven. Zij treden op met ‘Delight in Musicke’. Spectaculaire Engelse renaissancemuziek die klonk aan het hof van Henry VIII.rijs.
Meer info over het programma en de musici vindt u hier.
<Inloggen op de Livestream> is gratis, maar een <donatie> stellen wij op prijs.
De Livestream kunt u volgen door op de banner van Concert aan Zee te kiezen voor livestream. We vragen u dan om een vrijwillige bijdrage om het concert online bij te wonen.
 
Hier kunt u een Youtube interview over Seldom Sene bekijken.

Wij zijn dankbaar dat we door de steun van vrienden, sponsoren, spontane giften en een bijdrage uit het coronafonds van de gemeente Gooise Meren, deze muziekserie in leven kunnen houden. Onze sponsoren zijn:
Eetgelegenheid De Zeemeeuw, Harry Bakker Saxofoons, Verswinkel Oudshoorn, Bart van der Griend bloembinderij en Stichting Strandrecreatie Muiderberg.
 
 
De muziekenthousiastelingen van de Stichting Vrienden van Kerk aan Zee, 

X