Skip to main content

Nieuwsbrief 16 januari 2020

By 17 januari 2020Nieuwsbrief

Zondag 19 januari 10:00 – 11:00 uur Preek van de Leek o.l.v. Freek de Jonge & Willemijn Jonkers. Met dorpsgenoot Freek de Jonge over het geweten en leven na een groot verlies. Welke opdracht vloeit voort uit het meemaken van ingrijpende gebeurtenissen?
Bij de Preek van de Leek spreken mensen met allerlei beroepen bevlogen over wat hen bezig houdt. Freek de Jonge treedt met zijn lekenpreek in de voetsporen van zijn vader, die predikant was. Het onderwerp voor deze viering, het geweten, is gestoeld op diens nalatenschap. Uiteraard klinken, zoals het een vaardig cabaretier betaamt, enkele liederen die aan het denken zetten en die we deels kunnen meezingen.
Allen van harte welkom!

In principe is er iedere tweede zondag van de maand koffiedrinken. In geval van bijzondere diensten zal dit verschuiven naar een andere zondag.
Zondag is er preek van de Leek en is er na de dienst gelegenheid om koffie te drinken.
Zondag 9 februari verschuift naar 2 februari wegens gemeentevergadering.

Zondag 26 januari 10.00 uur Oecumenische viering in de Grote Kerk van Muiden. Thema: Buitengewoon vriendelijk en roeien met de riemen die je hebt. Voorgangers: Pastoor Jan Haen, Ds Gerben Hoogterp en Ds Willemijn Jonkers.
M.m.v. de cantorij van PKN Muiden. Er is deze zondag 26 januari geen dienst in Kerk aan Zee.

Op 26 januari is het volgende Concert aan Zee met het Amsterdam Piano Trio. Het eerste concert in het nieuwe jaar brengt drie jonge toptalenten naar Muiderberg. Yang Yang Cai (piano), Shin Sihan (viool) en Alexander Warenberg (cello) spelen solostukken en pianotrio’s van o.m. Ravel, Beethoven en Schubert.

Expositie: “Engelen”
Nog tot en met 19 januari 2020 is van 13:00 -16:00 uur in de Kerk aan Zee de expositie “Engelen in de Kerk” te zien. Joke Leicht, Helen Vreedeveld, Berdien  Nieuwenhuizen en Marjolein Endert zochten naar de betekenis van de engel.”

Save the dates! zie ook de nieuwsbrief en website voor meer informatie!
o.a. Pionieren aan Zee organiseerd weer Diner aan Zee in het OC; Inloopspreekuur; En nog veel meer informatie met data die u in uw agenda kan zetten!

Vindt u het ook zo handig om elke week te lezen wat de komende activiteiten rondom Kerk aan Zee zijn? We willen graag nog meer mensen bereiken! Mocht u iemand in uw omgeving kennen die ook geïnteresseerd is, geef dan hun mailadres door aan info@kerkaanzee.nl of nieuwsbrief@kerkaanzee.nl

X