Skip to main content

Nieuwsbrief 2 januari 2020

By 3 januari 2020Nieuwsbrief

Komende zondag 5 januari zal Ds Ruben Werrie ons voorgaan. Hij is dominee sinds 2009. Na Wezep en Beusichem is Ruben sinds september 2017 werkzaam in de wijk Broerswetering van de Gereformeerde kerk Bunschoten-Spakenburg (PKN).

Het is heerlijk om in een volle kerk samen te komen. Na de dienst is er koffiedrinken en gelegenheid om elkaar gelukkig Nieuwjaar te wensen. We heten u van harte welkom!

5 avonden oefenen met meditatie o.l.v. dorpsgenoot Eric Goossens. Je kunt je aanmelden vóór 10 januari 2020 via mail bij ericgoossens@me.com. Zie ook de nieuwsbrief voor de data en meer informatie!

Let op: Zet in uw agenda Zondag 19 januari 10.00 – 11.00 uur Preek van de Leek o.l.v. Freek de Jonge & Willemijn Jonkers. Meer info krijgt u volgende week.

Kerkdienst gemist nu ook bij Kerk aan Zee!!!
Het komt wel eens voor dat u de viering zou willen beluisteren op een ander tijdstip. Dat kan op dit moment! Het is op dezelfde manier zoals u de roosters bekijkt. Zie de Nieuwsbrief voor meer informatie!

Op 26 januari is het volgende Concert aan Zee met het Amsterdam Piano Trio. Het eerste concert in het nieuwe jaar brengt drie jonge toptalenten naar Muiderberg. Yang Yang Cai (piano), Shin Sihan (viool) en Alexander Warenberg (cello) spelen solostukken en pianotrio’s van o.m. Ravel, Beethoven en Schubert.

Expositie: “Engelen”
“In de donkere dagen voor kerst zochten Joke Leicht, Helen Vreedeveld, Berdien  Nieuwenhuizen en Marjolein Endert naar de betekenis van de engel.”

Elke 1ste vrijdag van de maand is er een Coffee to Stay in het Ontmoetingscentrum in “De Steeg”, in de Populierenlaan. Iedereen is welkom van (zeer) jong tot (zeer) oud.

Vindt u het ook zo handig om elke week te lezen wat de komende activiteiten rondom Kerk aan Zee zijn? We willen graag nog meer mensen bereiken! Mocht u iemand in uw omgeving kennen die ook geïnteresseerd is, geef dan hun mailadres door aan info@kerkaanzee.nl of nieuwsbrief@kerkaanzee.nl

X