Skip to main content

Nieuwsbrief van 30 oktober

By 30 oktober 2020juni 25th, 2021Nieuwsbrief

Zondag 1 november olv ds Maartje Wildeman aanvang 10.00 uur via livestream video te volgen (klik op onderstaande banner).

Bezoekers zijn welkom (maximaal 30), wel van tevoren aanmelden via Welkom@kerkaanzee.nl

https://www.youtube.com/watch?v=jAUMMMI-iqU&feature=youtu.be

Het verhaal gaat dat in Frankrijk een dorp is met een oud kerkje, waarin geen stroom is aangelegd. En er bevinden zich ook geen lampen, geen zaklampen, geen olielampen. En toch: elke zondagavond komt de gemeente in dat kerkje samen. Zij brengen namelijk zélf het licht mee. In lampjes die van vader op zoon en moeder op dochter doorgegeven worden. Zodra de kerkklok begint te luiden, komt er een stroom van licht door het dorp op gang. Door de straten kronkelt er een sliert licht van mensen die op weg zijn naar de kerk. En die mensen blijven ook gaan. Want ze weten, als ik niet ga, wordt het minder warm in de kerk en ook donkerder.

Dit verhaal zal o.a. klinken in de dienst van komende zondag. Voor zal gaan ds. Maartje Wildeman. Zij is predikant in het Friese Gaasterland, een streek net als die rondom Muiderberg met veel water, maar ook bos en weilanden. Graag reist zij hiervandaan om bij u in Muiderberg voor te gaan.

Via de website (klik op de banner) kunt via u live stream video de viering meemaken of later via Kerkdienstgemist

De volledige nieuwsbrief van 30 oktober is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld ->Digitale collecte.

X