Skip to main content

Nieuwsbrief van 10 september

By 11 september 2021Nieuwsbrief

✑ Bij de viering

Zondag 12 september: STARTZONDAG

 IK HEB JE NODIG

 
Dat zijn de woorden die we elkaar op deze Startzondag willen meegeven. Dat zijn woorden waarin we verbonden worden: als mens de dagen en jaren ons gegeven.
Onze levensreis.
In Kerk aan Zee wordt die levensreis verbonden met een geloofsreis. Krijg je de ander als reisgenoot erbij waarin de Ander oplicht als een ‘geheim’ wat zich ‘op de tast’ laat vinden, laat zien, soms, even.
En ‘de ander’ is ook het dorp waarin we leven, de school, het werk, de oude dag, de stad, het land, de wereld, de hele oecumene, dat is in het grieks: de hele bewoonde wereld. En heel nadrukkelijk de zo bedreigde flora en fauna.
 
Na de vervreemding van de corona maken we zondag een nieuwe start en hopen en bidden dat deze dit seizoen mag doorzetten, niet onderbroken, stil gezet, opnieuw.
 
Maar dát we kunnen beginnen, is reden tot feest. Samen met de leden van de pioniersgroep gaan we deze dienst vormgeven. Met veel afwisseling en muziek. En een nóg kortere preek. Na de viering -het belooft droog te blijven- zullen we buiten verdergaan, met koffie, thee, fris, en -ik verheug me nu al- met heerlijkheden, gebakjes, taartjes, wat een feest. Komt allen, we hebben je nodig,

WE HEBBEN ELKAAR NODIG

  
Met hartelijke groet,
graag tot zondag,
Piet van Reenen 

Via livestream video kunt u de viering ook volgen. De link naar de livestream is te vinden op de banner van de website waar u tevens de liturgie kunt vinden.

Kerkdienst gemist? Kijk dan op ons eigen YouTube kanaal. Hier kunt u alle livestream opnames terugvinden. 


De volledige nieuwsbrief van 10 september
is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

X