Skip to main content

Nieuwsbrief 24 oktober 2019

By 25 oktober 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 27 oktober zal uw pelgrim uit Mestreech, ds. Piet van Reenen ons voorgaan. In deze tijd van het jaar, met vallend herfstblad en de Gedachtenis van onze dierbaren, voel ik mij altijd méér pelgrim dan anders. We lezen een Pelgrimslied Psalm 121 en fragmenten uit Johannes 4, waarin Jezus en de vrouw bij de bron van Jacob volstrekt langs elkaar heen praten en elkaar toch blijven vasthouden, en zo elkaar naar de ‘overkant’ brengen,  verrassend en nooit gedacht.

Inzameling voor de Voedselbank
A.s. zaterdag, 26 oktober, zamelen wij weer voedsel in voor de “Voedselbank Gooi – en Omstreken”. Vanaf 8.00 uur tot ongeveer 17.00 uur staan we klaar in de kraam op het plein bij de Spar om houdbare etenswaren van u te ontvangen. Lees meer in onze Nieuwsbrief.

Op vrijdagavond 1 november a.s. om 19.30 uur tot 21.00 uur zal voor de vierde keer “Lichtjes in het donker aan Zee” plaatsvinden in Kerk aan Zee. Een toegankelijk ritueel voor iedereen om dierbare overledenen te gedenken, met wederom prachtige muziek op harp en percussie, creatieve symbolen, warme sfeer en mooi vuur.

Naast “Lichtjes in het donker” is “Diner aan Zee” ook een initiatief van Pionieren aan Zee. Deze initiatieven hebben als doel om nog meer verbinding tussen Muiderbergers in ons dorp te creëren. Op onze website kunt u meer info terugvinden.

Allen van harte uitgenodigd voor de gemeentevergadering op woensdag 6 november om 20.00 uur in het OC.

Nieuwe expositie “AS TEARS GO BY”  Wie kent niet het prachtige lied ‘As Tears Go By’, geschreven door Mick Jagger en Keith Richards, en in 1964 op de plaat gezet door Marianne Faithf. Om een titel te vinden voor een expositie van vier totaal verschillende kunstenaars is geen sinecure. As Tears Go By is slechts een poging daartoe. Zie voor meer info onze website.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X