Skip to main content

Nieuwsbrief 10 oktober 2019

By 11 oktober 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 13 oktober zal onze ds. Willemijn Jonkers ons voorgaan. We lezen verder uit het Evangelie van Lukas.

Aankomende zondag is Kerk in Actie- collecte bestemd voor de kookschool in Bogotá. In de sloppenwijken komen jongeren gemakkelijk in aanraking met drugs en zware criminaliteit. In de kookschool worden kansarme jongeren opgeleid tot kok. Ze leren hoogwaardige en gezonde gerechten te bereiden met lokale producten.

Zondag 13 oktober 15.00 uur is er weer een Concert aan Zee, Divina Insania, dit keer met Italiaanse en Duitse barokmuziek. Een interessante mix van Israëlische en Nederlandse musici die een breed spectrum van de barok-periode bestrijken met hun bevlogen vertolkingen. Alle leden van het ensemble hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van oude muziek op historische instrumenten.

De bestrating van het Ontmoetingscentrum (zie ook artikel website Kerk aan Zee ). Na 2 dagen hard werken is het eindelijk klaar en kunnen we nu gebruikmaken van een ruime plek om fietsen en scootmobiels te parkeren

Op vrijdagavond 1 november a.s. om 19.30 uur tot 21.00 uur zal voor de vierde keer “Lichtjes in het donker aan Zee” plaatsvinden in Kerk aan Zee. Een toegankelijk ritueel voor iedereen om dierbare overledenen te gedenken, met wederom prachtige muziek op harp en percussie, creatieve symbolen, warme sfeer en mooi vuur.

Nieuwe expositie “AS TEARS GO BY”  Wie kent niet het prachtige lied ‘As Tears Go By’, geschreven door Mick Jagger en Keith Richards, en in 1964 op de plaat gezet door Marianne Faithfull? De Stones brachten het zelf een jaar later uit. Om een titel te vinden voor een expositie van vier totaal verschillende kunstenaars is geen sinecure. As Tears Go By is slechts een poging daartoe.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X