Skip to main content

Nieuwsbrief 29 augustus 2019

By 30 augustus 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 1 september vindt er weer een editie van de Preek van de Leek plaats in Kerk aan Zee. Onze dorpsbewoner Vincent de Lange bekleedt de bijzondere functie van cantor bij de Krijtberg, de kerk van de Jezuïeten in Amsterdam. We zullen horen over de toewijding die hoort bij een artistiek beroep en over de geheimzinnige kracht van muziek. En zorg dat ook uw stem gesmeerd is! 

Start Zondag is verplaatst van 1 september naar 6 oktober. Zie agenda website.

Zondag 1 september is de Preek van de Leek met Vincent de Lange. Zie poster in de nieuwsbrief!

Kindernevendienst stopt in huidige vorm.
Woensdag 28 augustus heeft de Kerkenraad besloten om vanaf 1 september geen Kindernevendienst meer te organiseren.

Op woensdag 4 september a.s. start het nieuwe seizoen van de bijbelkring. We beginnen om 11.00 uur en eindigen om 12.30 uur.

Op de zondagen 1 en 8 september zijn de collectes weer bestemd voor de stichting De Regenboog Groep, de Amsterdamse vrijwilligersorganisatie voor opvang van kwetsbare stadgenoten.

De kerk is elke zaterdagmiddag open tussen 13.00 en 16.00 uur vanaf 6 juli t/m 14 september plus zondag 15 september. Hartelijk welkom om eens rond te kijken en de toren te beklimmen.”

In de Grote of St. Nicolaaskerk in Muiden wordt op zaterdag 7 september14.00 uur door André Potter een orgelconcert gegeven.

Zondag 8 September om 14.00 UUR Seizoensopening Klassiek op de Brink. In de entourage van Swing op de Brink neemt saxofonist Johan van der Linden dit jaar de leiding van een uniek openluchtconcert.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X