Skip to main content

Nieuwsbrief van 10 juni 2022

By 10 juni 2022Nieuwsbrief

Zondag 12 juni 10.00 uur o.l.v. ds Joshi van Veen

Autodienst: Erik Jan van der Hulst
Agenda website 
 
Thema: God schrijft Zijn verhaal niet volgens het boekje; met dienstbare mensen vol lef (waardevolle voorbeelden van de karakters uit het boek Ruth).
Hier vindt u de liturgie maar deze kunt u ook op de website terugvinden samen met het streamingslinkje.Welkom allen in Kerk aan Zee!
 

Joshi van Veen (1986) voltooide zijn eerste theologische studie aan de Evangelische universiteit in Leuven. Momenteel specialiseert hij zich in missionair kerk-zijn aan de T.U. Kampen (Vrijgemaakt). 
Sinds 2009 verricht hij (interim) werkzaamheden voor diverse kerken, en gaat als interkerkelijke predikant voor in de breedte van de Kerk; zijn huidige standplaats is Goes.  
In zijn spreekstijl streeft hij naar een Bijbelgetrouwe boodschap met zowel eenvoud als theologische diepgang; aansprekend en prikkelend voor zowel christenen als andersdenkenden.
Recent gaf hij een interview over hoe hij in het leven staat: https://nos.nl/regio/zeeland/artikel/242567-joshi-35-is-barkeeper-muzikant-en-een-van-de-jongste-predikanten-van-zeeland 
 
 

Met vriendelijke groet,

Joshi van Veen
Voorganger Rafaël Goes | (S)preekbeurten | Muziek 
06 451 752 15  www.joshivanveen.nl

Diaconie

Het ziet ernaar uit dat tussen 20 en 25 juni een inzamelactie georganiseerd wordt, mede door de diaconie van Kerk aan Zee.
Als alles goed gaat arriveren vrijdagavond / zaterdag-ochtend echtgenoten van twee Oekraïense vrouwen;
zij verblijven hier in Muiderberg. Ze komen ieder met een leeg busje en hopen, na 25 dagen verlof, met volle busjes weer naar hun land te vertrekken.
Voor hen willen we voedsel inzamelen en de twee basisscholen hebben al toegezegd mee te willen doen.
Omdat nog veel voorbereid en uitgevoerd met worden kan ik nu niet veel informatie geven maar hopelijk wel in de volgende nieuwsbrief.
Behalve de beide scholen heeft ook de club Lions een bijdrage toegezegd.

Volgende week dus veel meer informatie!

De komende 2 zondagen 12 en 19 juni  is de collecteopbrengst bestemd voor Tunafasie; waar Betteke de Gaay Fortman de drijvende kracht achter is.

Lees hier meer daarover.

 

 

Indien u de volledige nieuwsbrief wilt lezen kan dat. Graag opgeven via email, u krijgt deze gratis toegestuurd.

Heeft u opmerkingen of info die u wilt delen, laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

X