Skip to main content

Nieuwsbrief van 13 augustus 2020 Afscheid Willemijn Jonkers

By 13 augustus 2020Kids aan Zee, Nieuwsbrief

Zondagochtend 16 augustus 10.00 uur Afscheidsviering ds Willemijn Jonkers. U bent van harte uitgenodigd om bij het afscheid van Willemijn Jonkers als predikant van Kerk aan Zee aanwezig te zijn. Om 10.00 uur is er een viering waarin ds Piet van Reenen onze predikant Willemijn Jonkers van de gemeente Kerk aan Zee zal losmaken.
Aansluitend rond 11.00 uur feestelijke receptie met inachtneming van de 1,5 meter afstand op het strand. Met coronaproof afscheidsritueel zo tegen 12.30 uur. Kom in het rood gekleed of met een rood accent!
Voor de kerkdienst zijn geen plaatsen meer beschikbaar, maar u kunt de viering online volgen via de link op de website. En uiteraard bent u alsnog van harte welkom op het strand iets na 11.00 uur! Tot daar. Tot ziens!

Hulp voor getroffenen explosie Libanon a.s. zondag  vraagt de diaconie ,  evenals in de  andere kerken in Nederland ,uw gaven voor de hulp aan de slachtoffers van de verschrikkelijke explosie in de haven van Libanon. Allereerst gaat de aandacht uit naar de noodhulp voor  de ruim 300.000 mensen die  niet alleen familie, vrienden en bekenden zijn verloren maar ook alles wat zij bezaten zijn kwijtgeraakt en geen dak meer boven hun hoofd hebben. Bij de explosie zijn ook de silo’s in de haven  waar 80 %  van de graanvoorraad  lag opgeslagen zwaar beschadigd en is er binnen korte tijd geen meel meer voorradig. Alleen in Beiroet dreigen  een half miljoen kinderen onder voed te raken.

De nieuwsbrief van 13 augustus is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

 

X