Skip to main content

Actie Kerkbalans 2022

By 7 februari 2022februari 25th, 2022Kerk aan Zee

Met Kerk aan Zee staan we midden in het dorpsleven, met al onze activiteiten zo mooi samengevat in de boom van Hart voor Kerk aan Zee. De waarde van kerk-zijn willen we ook in de toekomst vasthouden. Zodat we ook in de komende jaren een gastvrije plek mogen zijn waar wij en onze kinderen zich veilig, gezien en geliefd weten. In welke vorm dan ook.
Uw steun is daarbij onmisbaar. Daarom doen we een beroep op u voor een financiële bijdrage. Hoeveel u geeft, is aan u. Overmaken kan via een bank overschrijving, de donatieknop of via de QR code.
Protestantse Gemeente te Muiderberg: NL84 RABO 0343 1092 71 ovv Kerkbalans 2022.
 
Alvast heel hartelijk dank!
Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk, de Oudkatholieke Kerk van Nederland, en, sinds 2018, de Evangelische Broedergemeente. Al sinds 1973 werken kerkgenootschappen samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiële bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

 

X