Skip to main content

Lucie Horsch & Anna Bachleitner ipv Raoul Steffani

By 25 februari 2022maart 8th, 2022Concert aan Zee, Cultuur aan Zee

Omdat bariton Raoul Steffani door corona werd getroffen moest Lucie Horsch het programma op het allerlaatste moment aanpassen. Ze vroeg Anna Bachleitner, mezzo sopraan. Lees hier een kort verslag. Onderstaand artikel kwam in de Gooi en Eemlander te staan. Toch nog leuk om even te lezen.

Raoul Steffani, bariton & Lucie Horsch, vleugel | 6 maart 2022 15.00 uur LIVE

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen zijn er extra kaarten beschikbaar gekomen voor dit Concert aan Zee. Verkrijgbaar <online> en bij Verswinkel Oudshoorn in de Dorpsstraat in Muiderberg. Kom live in de kerk genieten van dit recital met de mooiste liederen en werken voor piano solo. Zie hieronder een artikel in de Gooi en Eemlander!

Deze jonge musici zijn oude bekenden van Concert aan Zee. Dat zij nu als duo optreden maakt het des te interessanter om hun ontwikkeling te volgen. Lucie Horsch kennen we als begenadigd blokfluitiste. Ook als liedbegeleider aan de vleugel bereikt ze het hoge niveau dat bariton Raoul Steffani neerzet in zijn uitvoering van de liedcyclus ‘Songs of Travel’ van Vaughan Williams. In dit Brits-Franse programma klinkt ook muziek van Debussy en Britten.

Vrienden van Kerk aan Zee, Muiderberg

X