Skip to main content

Nieuwsbrief 7 november 2019

By 8 november 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 10 november zal ds. Ruben van Zwieten ons voorgaan.
Ruben is predikant én ondernemer. Hij is vooral bekend als oprichter van Ontmoetingscentrum De Nieuwe Poort, een project Zingeving op de Zuid-as te Amsterdam. Ruben is ook een veelgevraagd spreker op congressen en was in 2013 theoloog van het jaar en daarom veel gevraagd als gastpredikant. Zie ook diverse Youtube interviews zoals op 7DTV

De komende 2 zondagen zal er gecollecteerd worden voor De Glind.  In Nederland zijn ongeveer 45.000 kinderen uit huis geplaatst. In jeugddorp De Glind wonen 120 getraumatiseerde en kwetsbare kinderen en jongeren,
die door allerlei problemen niet meer thuis kunnen wonen. Ze worden opgevangen in gezinshuizen, die gerund worden door ouders die er vierentwintig uur per dag er zeven dagen per week zijn. Het biedt kinderen structuur, continuïteit in zorg en veiligheid binnen de omgeving van een bestaand gezin.

Diner aan Zee, onder het genot van een heerlijke maaltijd van Tavolare met elkaar praten over mooie onderwerpen, gaat in november weer van start. Op 13 november kunt u in het Ontmoetingscentrum met ons mee-eten en praten en/of luisteren. De eerste avond zal over de LIEFDE gaan.  Inloop is vanaf 19:00 uur en we gaan aan tafel om 19:30 uur.
Let op: in de flyer staat zondag 13 november, maar het is dus woensdag 13 november.

CvK: Het geld wat we hebben gekregen van de Rabo ClubSupport actie zal gebruikt worden voor vergroenen begraafplaats. Het geld wat opgehaald is met de Santa Run actie in december 2017 is gebruikt door de gemeente om een trapleuning te plaatsen. Op de ochtend voordat “Lichtjes in het Donker aan Zee” werd  gehouden is deze geplaatst waardoor we veel makkelijker van de dijk naar beneden konden lopen.

Op zondag 17 november is er weer Concert aan Zee met Het Dudok Quartet Amsterdam en Vincent van Amsterdam op accordeon. Het Dudok Quartet kent u nog van vorig seizoen en dan weet u dat het van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment is. Wel spelen ze met Haydn, Bach en Wagner een heel ander programma dan vorig seizoen.
Voor kaarten zie: www.concertaanzee.com

Lichtjes in het donker op het meer, ze bleven nog even bij ons… Met dank aan ensemble Pomov, de Brandweer van Muiderberg en Hazelaar Hout.
Wie er was en graag nog iets wil doneren als tegemoetkoming in de kosten, dat is heel erg welkom!
Bank: NL84 RABO 0343 1092 71 o.v.v. Lichtjes in het donker.

X