Skip to main content

Nieuwsbrief 31 oktober 2019

By 1 november 2019november 7th, 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 3 november zal ds. Evert-Jan van Katwijk uit Nederhorst den Berg ons voorgaan.
“Ook hij (Zacheüs) is een zoon van Abraham”, zegt Jezus, als hij getuige is van de “bekering” van Zacheüs. Maar waaruit bestaat eigenlijk die bekering? Wat heeft die te maken met de geloofsweg/zwerftocht van Abraham, die bij de aanvang daarvan nog Abram heet. We horen deze zondagmorgen 3 november beide verhalen en laten ons uitdagen juist naast deze sleutelfiguren, de eerste A tot de laatste Z, van Alfa tot Omega, onze eigen  geloofsweg/zwerftocht te leggen.
Zwerft u mee?

Inzameling voor de Voedselbank
Afgelopen zaterdag, 26 oktober stonden we er weer op het pleintje van de Spar. Raymond had weer de prima stormvaste kraam voor ons klaargezet, stevig genoeg om steeds vier goedgevulde kratten te dragen. Er is weer royaal gegeven. Lees meer in onze Nieuwsbrief.

Op vrijdagavond 1 november a.s. om 19.30 uur tot 21.00 uur zal voor de vierde keer “Lichtjes in het donker aan Zee” plaatsvinden in Kerk aan Zee. Een toegankelijk ritueel voor iedereen om dierbare overledenen te gedenken, met wederom prachtige muziek op harp en percussie, creatieve symbolen, warme sfeer en mooi vuur.

Naast “Lichtjes in het donker” is er woensdag 13 novemberDiner aan Zee” ook een initiatief van Pionieren aan Zee. Deze initiatieven hebben als doel om nog meer verbinding tussen Muiderbergers in ons dorp te creëren. Op onze website en in onze nieuwsbrief kunt u meer info terugvinden.
Let op: in de flyer staat zondag 13 november, maar het is dus woensdag.

Allen van harte uitgenodigd voor de gemeentevergadering op woensdag 6 november om 20.00 uur in het OC.

Op zondag 17 november is er weer Concert aan Zee met Het Dudok Quartet Amsterdam en Vincent van Amsterdam op accordeon. Het Dudok Quartet kent u nog van vorig seizoen en dan weet u dat het van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment is. Wel spelen ze met Haydn, Bach en Wagner een heel ander programma dan vorig seizoen.
Voor kaarten zie: www.concertaanzee.com

As Tears Go By 4 leden van het Kunstcollectief Muiden / Muiderberg exposeren in Kerk aan Zee. Zie website agenda en artikel voor meer info.  Zie voor meer info onze website.

X