Skip to main content

Nieuwsbrief 20 juni 2019

By 21 juni 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 23 juni 10.30 – 12.00 uur is de presentatie van het unieke project `Verhalen aan Zee’. Wederom zijn er 10 kinderen uit Muiderberg in gesprek gegaan met 5 ouderen uit het dorp om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Onder professionele educatieve begeleiding hebben de kinderen in totaal 5 zondagen niet alleen ervaren dat de verhalen van ouderen nog steeds relevant zijn, maar ook dat er veel waarde zit in het maken van echte verbinding met iemand die je voorheen niet kende. Graag tot zondag in Kerk aan Zee!

De flyer Hart voor Kerk aan Zee zal zondag worden uitgedeeld aan belangstellenden tijdens de presentatie van Verhalen aan Zee.

De tentoonstelling Imperfecte Lijnen van Janneke Hogerheijde is te bezichtigen in Kerk aan Zee op de zondagen 23 en 30 juni. Tijd : 13.00 tot 16.00 uur. 30 juni van 14 tot ca 15 uur wordt die tentoonstelling opgeluisterd door 3 musici: Hellen Roelofs mezzo-sopraan, Len de Vries fluit en Jeanne Verhoeven piano met een programma met o.a. Bach, Pergolesi en Fauré.  Toegang gratis.

Het programma voor het 7e seizoen Concert aan Zee is rond en ook te vinden op onze website.

 

 

X