Skip to main content

Nieuwsbrief 28 maart 2019

By 29 maart 2019Nieuwsbrief

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
“Gisteren is geschiedenis, morgen is een mysterie, vandaag is een geschenk van God, daarom noemen we het ‘het heden’. “
Ds Ton Noort, nu voor het eerst als emeritus-predikant, tegenwoordig woonachtig in IJsselmuiden, gaat ons zondag 3 maart voor. Hij zal het hebben over de honger die in ons allemaal zit, en ook over het kind dat wij zijn, tenminste dat denkt hij. En natuurlijk gaat het over het Paasfeest waar we naartoe leven.

Collecte a.s. zondag: We collecteren voor de grote ramp, de cycloon Idai, die gewoed heeft over grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe en een enorme ravage heeft aangericht.
Ook kunt u een bijdrage overmaken op rekening NL89ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. het projectnummer ‘Noodhulp cycloon Idai’.

Dinsdag 9 april verzorgt Han van Tulder weer een lezing in combinatie met passende muziek. De lezing vindt plaats in Kerk aan Zee en de aanvangstijd is 20.15 uur.

Op zondag 31 maart om 15.00 uur is er weer Concert aan Zee in Kerk aan Zee.  Kamermuziek op zijn allermooist: de harmonie en intimiteit van een viool en een vleugel met twee topmusici die je in het hart raken. Met Violist Mathieu van Bellen en pianist Omri Epstein van het befaamde Busch Trio.

 

 

X