Skip to main content

Nieuwsbrief 3 oktober 2019

By 4 oktober 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 6 oktober zal onze ds. Willemijn Jonkers ons voorgaan. We houden  ‘Startzondag’. Dat is niet een liturgisch feest maar een viering waarmee we het moment willen markeren dat de (meeste) mensen die bij Kerk aan Zee betrokken zijn, weer terug zijn van eventuele vakanties en dat het zgn. winterseizoen zijn aanvang neemt.
Komt allen om elkaar te ontmoeten, samen de start van het winterseizoen te vieren en breng iets lekkers mee en/of smul van wat anderen gemaakt hebben! Met een kinderspel buiten, indien het weer goed is.
Lees verder in de onderstaande Nieuwsbrief.

Welkom in  Muiderberg, Zaterdag 5 oktober van 15:00 – 19:00 uur kennismakingsdag met vluchtelingen (gezinnen) die hier in de buurt wonen. Zie ook http://www.welkominmuiderberg.nl/

Zondag 13 oktober 15.00 uur Divina Insania, dit keer met Italiaanse en Duitse
barokmuziek. Een interessante mix van Israëlische en Nederlandse musici die
een breed spectrum van de barok-periode bestrijken met hun bevlogen
vertolkingen. Alle leden van het ensemble hebben zich gespecialiseerd in het
uitvoeren van oude muziek op historische instrumenten.

Zondag 13 oktober 15.00 uur is er weer een Concert aan Zee, Divina Insania, dit keer met Italiaanse en Duitse barokmuziek. Een interessante mix van Israëlische en Nederlandse musici die een breed spectrum van de barok-periode bestrijken met hun bevlogen vertolkingen. Alle leden van het ensemble hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van oude muziek op historische instrumenten.

Expositie “ ALS HET WATER HET LAND RAAKT” , schilderijen van Myriam Weisz. De kunstenaar heeft zich gebaseerd op kusten uit Bretagne, Schotland, het IJsselmeer, de Noordzee en Jutland. Zie website voor meer info. Nog te zien t/m zondag 6 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X