Skip to main content

Nieuwsbrief 26 september 2019

By 26 september 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 29 september zal ds. Mary Bregman ons voorgaan. Haar overdenking voor de dienst is getiteld ‘Van de Schoonheid  en de Troost.’ Haar werk bestaat voor een groot deel uit luisteren en nog eens luisteren, de tijd hebben, samen duiden en mogen bemoedigen, een ouderwets woord voor Troosten. De grootste levensvraag; ‘ Waartoe zijn wij op aarde?’ resoneert hierin altijd mee.

Kledinginzameling
*Warme kleding, maar ook slaapzakken, dekens, schoenen voor de stichting ‘de Regenboog’ van Amsterdam, een diaconaal initiatief van de P.K.N.
*Voor ‘Dress for Success’, óók een Amsterdams initiatief, kunt u kleding inbrengen dat geschikt is voor sollicitaties.
Waar: op Zeeweg 2
Wanneer: vrijdag 27 september
Hoe laat: tussen 16.00 en 20.00 uur.
Namens de diaconie, Hannie van der Veen

Startzondag 6 oktober 10.00 uur.  Komt allen om elkaar te ontmoeten, samen de start van het winterseizoen te vieren en breng iets lekkers mee en/of smul van wat anderen gemaakt hebben! Met een kinderspel buiten, indien het weer goed is.

Welkom in Muiden/Muiderberg dag’, waarbij we kennismaken met vluchtelingen (gezinnen) die hier in de buurt wonen. Deze ontmoetingsdag vindt plaats op  zaterdag 5 oktober van 15:00 – 19:00 uur.

Expositie “ ALS HET WATER HET LAND RAAKT” , schilderijen van Myriam Weisz, opening zondag 22 september 15.00 uur. De kunstenaar heeft zich gebaseerd op kusten uit Bretagne, Schotland, het IJsselmeer, de Noordzee en Jutland. Zie website voor meer info.
Nog te zien t/m zondag 6 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X