Skip to main content

Nieuwsbrief 22 augustus 2019

By 23 augustus 2019Nieuwsbrief

Komende zondag 25 augustus is onze voorganger ds. Piet van Reenen. “Psalm 139, 1-12 is het vertrekpunt voor een reis tussen ‘kennen en gekend worden’. In ons leven van alledag doen wij niet anders, voor zover dat mogelijk is, want we kunnen elkaar en onszelf nog aardig verrassen. De dichter van deze psalm voegt daar nog een ‘door God gekend worden’ aan toe. Spannend.”

Start Zondag is verplaatst van 1 september naar 6 oktober. Zie agenda website.

Zondag 1 september is de Preek van de Leek met Vincent de Lange. Zie poster in de kerk of geheel onderaan de nieuwsbrief!

Op woensdag 4 september a.s. start het nieuwe seizoen van de bijbelkring. We beginnen om 11.00 uur en eindigen om 12.30 uur. Eenmaal in de vier weken komt de kring bijeen in het Ontmoetingscentrum. Hoofdonderwerp is steeds het maandnummer van De Open Deur. Een ieder die deel wil nemen aan gesprekken over kerk en   maatschappij is van harte welkom.

Tijdens de zomer maanden kunt u met vrienden of bekenden de kerk van binnen bekijken tijdens de Kerk Open & Kunst aan Zee dagen (zie agenda op de website voor de tijden) Mocht u niet in de gelegenheid zijn om Kerk aan Zee van binnen te bekijken, klik dan op de website onder belangrijke links daar staat een video van de binnenkant van onze kerk, selecteer “Video Kerk aan Zee“.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

X