Skip to main content

Nieuwsbrief van 8 oktober

By 8 oktober 2021oktober 11th, 2021Nieuwsbrief

✑ Bij de viering

Viering o.l.v. ds Petra Barnard met na afloop koffiedrinken.

Zondag 10 oktober mag ik weer bij u voorgaan in het mooie “Kerkje aan Zee”.
En het wordt weer een ‘nieuwe’ tijd. Er mag weer meer. Alle gelegenheid om in de komende winter ons weer te richten op nieuwe kerkelijke activiteiten en elkaar weer van’ aangezicht tot aangezicht’ te stimuleren in gemeenteleven!
 
Met dat in het achterhoofd leek het mij wel boeiend en nuttig om ons weer eens te bezinnen op het idee van gemeente. Een kerkelijke gemeente wordt steeds meer een maatschappelijke uitzondering, niet alleen door de slinkende leden-aantallen, maar ook door de vorm. Er zijn niet veel plekken meer in onze samenleving waar je mensen van allerlei ‘soort’ zo dicht benaderd. En waar je het dan ook nog over meer dan over het weer hebt met elkaar. Dat is tegenwoordig tamelijk uniek. Het is in mijn ogen zeer waardevol en we moeten het koesteren!
 
Bijbels kun je daarvoor goed terecht bij Paulus. Daarom zal ik een stuk lezen uit de Efeziersbrief en daarover mijn gedachten laten gaan. Het blijft zondag dus brutaalweg bij een lezing…
 
Ik zie ernaar uit om u weer te ontmoeten.
Ds. Petra Barnard

Via livestream video kunt u de viering ook volgen. De link naar de livestream is te vinden op de banner van de website waar u tevens de liturgie kunt vinden.

Kerkdienst gemist? Kijk dan op ons eigen YouTube kanaal. Hier kunt u alle livestream opnames terugvinden. 

De volledige nieuwsbrief van 8 oktober is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

X