Skip to main content

Nieuwsbrief van 17 september 2020

By 18 september 2020juni 25th, 2021Nieuwsbrief

Zondag 20 september 10.00 uur o.l.v. ds Ranfar Kouwijzer

Bezoekers zijn welkom, wel even van tevoren aanmelden via Welkom@kerkaanzee.nl
Hieronder kunt u direct via de livestream video de viering meebeleven en later via Kerkdienstgemist
https://www.youtube.com/watch?v=1PxpJJ3nX6w&feature=youtu.be
Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld ->Digitale collecte.

Gemeente van Muiderberg gegroet! 

Mijn naam is Ranfar Kouwijzer en op zondag 20 september ben ik uw gastvoorganger in Kerk aan Zee. Ik ben al sinds onze studietijd bevriend met Willemijn Jonkers en zodoende was ik de afgelopen jaren al meermaals toehoorder in een dienst in Muiderberg. Nu zal ik dan voor het eerst voorgaan in jullie midden. Ik zie er naar uit!
In het dagelijks leven ben ik diaconaal predikant en directeur van een diaconaal centrum. De afgelopen zeven jaar deed ik dat in Haarlem en per november aanstaande stap ik over naar de Pauluskerk in Rotterdam. Veel mensen kennen die kerk wel vanwege de zorg voor druggebruikers in de jaren tachtig en negentig en de media-optredens van de toenmalige directeur dominee Hans Visser. De Pauluskerk heeft nog steeds zo’n sociaal en diaconaal profiel. Tegenwoordig wordt er vooral voor vluchtelingen en ongedocumenteerden gezorgd. Het wel en wee van mensen in de marge gaat mij aan het hart. Waar mogelijk probeer ik mensen bij te staan. Omgekeerd leer ik altijd veel van de omgang met vluchtelingen. Ik hoop iets van die inspiratie mee te nemen in de dienst van de 20e. Graag tot ziens in de kerk of op afstand verbonden via de video livestream.

Met hartelijke groet,

ds Ranfar Kouwijzer

De volledige nieuwsbrief van 17 september is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

 

X