Skip to main content

Nieuwsbrief van 18 juni 2020

By 19 juni 2020Nieuwsbrief

De preek van zondag 21 juni 10.00 uur is te volgen via Livestream
Zondag 21 juni zal Ds. Rob Favier ons voorgaan.

Wat leuk dat ik zondag bij jullie mag voorgaan! Het is natuurlijk jammer dat we nog steeds in de corona-ellende zitten, dus jullie zien mij wel, maar ik jullie niet.
A.s zondag neem ik mijn gitaar mee, maar normaal gesproken heb ik dan mijn apparatuur bij me en heb ik meer muzikale mogelijkheden. Maar ja, corona he… Verder verzorg ik ook avondvullende voorstellingen, bijvoorbeeld gemeenteavonden en alles wat zich aandient. Daarbij is het humorgehalte vrij hoog, want ik ben er van overtuigd dat humor een buitengewoon ernstige zaak is. Dat leg ik u nog wel een keer uit. Ik heb ook een aantal CD’s gemaakt en boeken geschreven. Heel onbescheiden: als u even naar www.robfavier.nl gaat, weet u precies wie ik ben en wat ik doe.

A.s. zondag wil ik het met jullie hebben over het wereldberoemde verhaal van Jezus die over het water naar zijn vrienden toe komt als ze in het schip zitten. Dat leek me wel passen in een kerk aan zee. We gaan het dan hebben over de kansen die er zijn als je de goede kant uit durft te kijken.
En omdat het een “World Visiondienst” is, mag ik jullie ook iets over deze organisatie vertellen. Daar kan ik uren over praten, maar ik zal proberen het kort te houden. Ik werk niet voor WV, maar ben ambassadeur. Dat houd in dat ik me verplicht heb bij al mijn diensten en optredens iets over deze mooie club te vertellen. Soms bezoek ik een project om te zien wat er met al het geld gedaan wordt. Maar dat deel ik zondag met jullie…

Hartelijke groet, Rob Favier

Hier vindt u de liturgie.

Zie de banner met link op onze hoofdpagina

Mocht u deze viering of andere vieringen op een later tijdstip willen bekijken? Ga dan naar kerkdienst gemist.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

De nieuwsbrief van 18 juni is hier te vinden.

 

X