Skip to main content

Nieuwsbrief van 23 juli 2020

By 24 juli 2020Nieuwsbrief

Zondagochtend 26 juli 10.00 uur viering olv Simon van Groningen.
U bent van harte welkom. Volg COVID19 richtlijnen.  

Mijn naam is Simon van Groningen. Ik ben al bijna 45 jaar gehuwd met WIlma van Mourik. Samen hebben we 4 kinderen, die allemaal een partner hebben en ook hebben we 11 kleinkinderen.  Eén van onze kleinkinderen is op jonge leeftijd overleden, een andere kleinzoon is genezen van een hersentumor (operatief verwijderd , onze dochter van 37  jaar is vorig geopereerd aan en behandeld voor borstkanker, kortom, verdriet is ons ook niet voorbijgegaan. Toch staan we met optimisme en vol verwachting in het leven.
Ik ben door Kerk aan Zee uitgenodigd door bemiddeling van Ab Heij, die een ex-collega van mij is. Ik heb 30 jaar gewerkt als politieman in diverse functies. Van straat”agent” tot hoofd van een afdeling op landelijk niveau. In de avonduren heb ik theologie gestudeerd en op 30 september 2000 ben ik begonnen als predikant in Grootebroek. (vlakbij Lutjebroek weet u wel?).
Op dit moment ben ik met pensioen (emeritaat), maar ben nog wel wekelijks druk met preken, geven van lezingen en heb en bescheiden coachingspraktijk, vooral gericht op relatietherapie. Ik geloof dat we als mensen aan elkaar gegeven zijn. We kunnen niet zonder elkaar en zeker in deze bijzondere “Corona tijd” is het een grote uitdaging dicht bij jezelf te blijven. Maar ook dichtbij God en elkaar. De grote opdracht, God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf speelt door alles wat ik doe een rol. De rode draad in mijn leven. Ik kijk er dus echt naar uit om Kerk aan Zee te dienen.
 

Met vriendelijke groeten,
Simon van Groningen

De viering is op een later tijdstip terug te horen op de website bij Kerkdienst gemist;
Z
aterdagmiddag 24 juli Kerk Open van 13.00 – 16.00 uur gedurende de hele zomer!
De nieuwsbrief van 23 juli is hier te vinden.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Laat het ons weten via nieuwsbrief@kerkaanzee.nl 

 

 

X