Skip to main content

Startzondag | Zondag 10 september 10.00 uur | Locatie: weiland (buiten) of Kerk aan Zee (binnen)

By 29 juli 2023augustus 31st, 2023Vieringen Kerk aan Zee

Op zondag 10 september markeren we het einde van de zomer en geven we een kickoff, zoals dat tegenwoordig heet, aan een nieuw kerkelijk seizoen. Vanwege het grote succes van de dienst vorig jaar in de buitenlucht organiseren we dit jaar opnieuw een ‘weide-dienst’, op deze startzondag. Dit jaar nodigen we ook de mensen uit Muiden uit om mee te vieren in Gods goede schepping.

We verzamelen op het land van Frans-Jan ter Beek, achter het sportcomplex van Sportclub Muiderberg. Frans-Jan zal er hooibalen neerleggen om op te zitten. Neem dus een kleed mee om op te zitten (op het grasland of op een hooibaal) of neem je eigen, wellicht iets comfortabeler vakantiestoel mee. Trek stevig schoeisel aan en gemakkelijk zittende kleding. Wie wat slechter ter been is of spullen meeneemt en daarom met de auto komt, kan die vlakbij op het land parkeren. Omdat we buiten zitten zijn we afhankelijk van het weer. Als het niet kan (regen, harde wind, kou), verplaatsen we de dienst naar Kerk aan Zee.

De voorbereidingen voor de dienst zijn in volle gang. Voor mij wordt het de eerste keer zo’n dienst in de buitenlucht in jullie midden. Ik verheug me er zeer op jullie, en de mensen uit Muiden, daar allemaal te zien!

Datum: 10 september 2023
Tijd: 10.00 uur
Plaats: weiland achter sportvelden Dijkweg

Jaarthema PKN: ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’
Voor een liturgie wordt gezorgd en ook voor koffie na afloop met iets erbij.

Rein Brouwer

 

X